Succesboeken Vaccins auto-immuniteit kinderziektes 1 stuks

Inhoud
1 Stuks
23,50
 Nog maar 3 op voorraad!
1 boom zal worden geplant voor elke bestelling.
EAN 9789492665454
ARTNR 225685

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Succesboeken Vaccins auto-immuniteit kinderziektes
Gedurende de jaren 1977-1980 onderwees hij op een middelbare school in Swaziland, Afrika, tuinieren. Het was in Swaziland dat hij het werk van Weston Price en Rudolf Steiner ontdekte, twee mannen die de grootste invloed op zijn leven hebben gehad. Terug in Amerika ging hij geneeskunde studeren en vanaf 1984 is hij huisarts.

Dr. Thomas Cowan heeft veel onderwerpen in de geneeskunde bestudeerd en erover geschreven, zoals voeding, homeopathie, antroposofische geneeskunde en kruidengeneeskunde.

In de tientallen jaren dat hij als huisarts werkzaam was heeft dr. Thomas Cowan waargenomen dat zijn pediatrische patiënten die niet waren ingeënt veel gezonder waren dan degenen die dat wel waren − en dat degenen die waren gevaccineerd aan een toenemend aantal chronische auto-immuunaandoeningen leden.

Terwijl hij zich herbezon op de opleiding die hij aan de medische faculteit had gekregen, begon dr. Cowan te onderzoeken wat immuniteit werkelijk was, bestudeerde hij de complexe geschiedenis van besmettelijke ziekte en verkende het opkomende bewijs dat bepaalde kinderziekten bescherming bieden tegen ziekte op latere leeftijd.

In zijn boeiende nieuwe boek plaatst dr. Cowan vraagtekens bij gangbare opvattingen over de celbiologie, verklaart de oorsprong van auto-immuniteit en biedt totaal nieuw inzicht in hoe vaccins ziektepatronen hebben veranderd. Door dit te doen confronteert hij niet alleen de reguliere medische wereld, maar biedt hij ook een hoopvolle weg voor het ongekende aantal mensen − zowel kinderen als volwassenen − die aan chronische ziekte lijden.

Gebruik
-

Fabrikant / Distributeur
Uitgeverij Succesboeken.nl, Dolderseweg 49, 3734 BB Den Dolder
-

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overSuccesboeken Vaccins auto-immuniteit kinderziektes 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 Milliliter Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
    9,99
    100 Milliliter
  2. image
    Chi Abrikozenpit olie bio 100 milliliter 100 Milliliter
    19,95
    100 Milliliter
  3. image
    A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks 1 Stuks Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
    37,50
    1 Stuks